DONATEUR WORDEN?

Als donateur steun je de vereniging, zodat wij de middelen hebben om muziekstukken, kleding en instrumenten aan te schaffen, maar ook natuurlijk om de instructie te betalen. Zonder donateurs redt een vereniging het niet. Ook Muziekvereniging Kunst na Arbeid niet. Heeft u nog vragen, stuur dan gerust een mailtje naar kna@zegveld.net en we zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

Wil je donateur worden, dan kun je het machtigingsformulier in pdf-formaat downloaden door HIER te klikken. Het linker gedeelte is voor de vereniging en het rechter gedeelte is voor je eigen administratie.
Je kunt het formulier invullen (vergeet je handtekening niet) en afgeven aan één van de bestuursleden of opsturen naar de contactpersoon donateurs:

Muziekvereniging Kunst na Arbeid
p/a Edwin Muijt
Berkenlaan 11
3442 ET Woerden

Extra informatie over de machtiging:
Een automatische incasso is een veilige manier om bijvoorbeeld je donateursschap te betalen. Wanneer er een automatische incasso van je rekening is afgeschreven en je bent het er niet mee eens, dan kun je de bank binnen 56 dagen na afschrijving verzoeken dit bedrag terug te boeken.