Acties om de vereniging te steunenOud papier

Voor een vereniging is iedere financiële ondersteuning een welkome bijdrage. Al lange tijd haalt KNA oud papier op om 'de kas aan te vullen'. Hiervan kunnen dan instrumenten, bladmuziek of andere benodigdheden worden aangeschaft.

De eerst volgende datums van ophalen ziet u op de homepagina. In principe elke 3e zaterdag van de maandDe grote clubactie

Elk jaar wordt deze landelijke actie georganiseerd. Ook wij doen daar aan mee al is deze actie door de pandemie anders dan voor de corona. De loten worden nu voor een heel groot deel online, via allerlei sociale kanalen en wattsapp verkocht omdat langs de deuren de loten verkopen niet coronaproof was en deze manier van verkopen een stuk veiliger is voor de jeugd, omdat deze nu niet meer met geld over straat hoeft. 

De opbrengst gaat nog steeds voor 80% rechtstreeks de clubkas.


Oliebollen

Elk jaar in oktober houdt onze vereniging een oliebollenactie. Hierbij verkopen we niet alleen oliebollen, maar ook appelbeignets. Sinds een aantal jaar worden deze tot volle tevredenheid gebakken door Bakker Roel. Deze bakker uit Utrecht (en omgeving) levert de bollen en beignets die wij voor u verpakken en aan u verkopen. Sinds de pandemie doen we dat met bestelformulieren of met bestellingen via mail. Daarnaast staan we in de bewuste week van onze oliebollen op de woensdag en donderdag met een kraam op het dorp.