Nieuws

Aanstaande maandag wordt u verwelkomd door onze mpc
Aanstaande maandag wordt u verwelkomd door onze mpc

Dat was een geslaagde avond, met veel enthousiaste optredens van leerlingen met veel en weinig ervaring. Een optreden van een meisje op trompet die pas een paar maanden les heeft gehad. Knap gedaan met wat hulp van Renata. Uiteraard kwamen ook de blokfluiters aan bod onder leiding van deze zelfde Renata, die daarnaast ook de leiding had over de jeugdblazers. Deze laatste waren aangevuld met wat genoemd werd de grote kinderen.

De majorettes deden leuke shows op muziek van onder andere kinderen voor kinderen. De show met de cowboy werd enthousiast onthaald door de vele papa's, mama's, opa's, oma's en verdere familie in het publiek. 

Voor de voorzitter (Klaas) waren deze avond twee taken weggelegd, namelijk het aan-elkaar-praten van de avond en het dirigeren van de jeugdslagwerkgroep. Ook deze leden gaven alles om er geslaagde optredens van te maken. 

De avond werd afgesloten met een optreden van de majo's en jeugdblazers die samen de Cupsong ten gehore brachten. 

 

Ik kan wel zeggen dat het een zeer geslaagd uur was, wie weet voor herhaling vatbaar....

Nieuw seizoen, nieuwe start

Op donderdag 30 augustus zijn we weer begonnen met ons nieuwe seizoen, een seizoen met een nieuwe start van een nieuwe instructeur voor slagwerk en fanfare namelijk Adri van Werd. Hij heeft de stokjes van beide vorige instructeurs overgenomen. Ik hoop hem nog te kunnen strikken voor een interview of een ander stukje op onze site waarin hij zichzelf voorstelt.

Voor dit seizoen staan weer diverse optredens gepland die u kunt vinden in de agenda. Uiteraard hopen wij u daar te zien.


Geboren

Onze KNA familie is weer uitgebreid;

Andre en Jolanda zijn afgelopen woensdag ouders geworden van dochter Tessa, zus van grote broer Niek. 

Namens de hele vereniging van harte gefeliciteerd, veel gezondheid en geluk toegewenst.


Wij zijn op zoek naar jou!

Vanaf 6 jaar mag je bij ons op majorette les komen.

Vind jij dit leuk?

Of wil je een keer komen kijken of je het leuk vindt?

 

Kom eens langs 

 

Wie           : Muziekvereniging Kunst Na Arbeid

Wat           : Open avond majorette

Waar         : De Milandhof, Sporthal

Wanneer   : donderdag van 18.15 – 19.00 uur

 

 

We zien uit naar jouw komst!

 

Voor meer informatie en aanmelden:

Saskia Oskam 06-10448180

saskia-oskam@hotmail.com 

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij tussen de 8 en 88 jaar en bespeel je een instrument?

Of lijkt het je leuk om een slagwerk- of blaasinstrument te leren bespelen?

 

Kom eens langs

 

Wie          : Muziekvereniging Kunst Na Arbeid

Wat          : Muziek (leren) maken

Waar        : De Milandhof,  ingang Meijezaal

Wanneer  : donderdagavond

 

We zien uit naar jouw komst!

 

Voor meer informatie:

Claudia van Nieuwkerk 06-30440337 bestuur.kna@gmail.com Rabo Fietstocht 9 juni 2018

 

Fiets mee en spek de kas van onze vereniging!

 

Op zaterdag 9 juni vindt de vijfde Rabo Fietstocht plaats. Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken.

 

Een sportieve manier van sponsoren!

Verenigingen, stichtingen en scholen kunnen wederom hun kas spekken door mee te doen aan de Rabo Fietstocht.

Vast bedrag voor elke deelnemer

Onze vereniging heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer de lokale vereniging, stichting of school waar hij of zij voor fietst. Onze vereniging heeft deelnemersnummer 162. Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (12 km = € 7,50, 30 km = € 15,- en 100 km = € 35,-) op de bankrekening van onze vereniging. Dit bedrag zet natuurlijk niet zo veel zoden aan de dijk, maar hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan oplopen tot maximaal € 1.500,- Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc. zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!

Routes door het Groene Hart

Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. We mogen zelf kiezen welke route we fietsen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als u geen geoefend fietser bent. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee keer dit bedrag. Dit jaar is er weer een speciale gezinsroute van 12 kilometer. U kunt starten tussen 9.00 en 14.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: Rabobankkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het Kerkplein in Kockengen. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te eten.

 

Fiets ook mee!

Heeft u er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging:

dat is de Rabo Fietstocht. U doet toch ook mee?


zaterdag 7 april

Dat was een drukke dag zeg..

's Middags tussen 14:00 en 14:30 heeft een groep muzikanten de lopers van het  "Rondje Zegveld" een hart onder de riem gestoken door een muzikale bijdrage te leveren op de hoek Rondweg/Middenweg.

Daarna was het tijd om de zaal op te bouwen voor het concert van die avond. 

Om 16:00 was het tijd om wat dingen met elkaar door te nemen zodat we op de avond niet voor verrassingen kwamen te staan.

En dan.. het Voorjaarsconcert. Wat een goede opkomst, alle stoelen waren bezet. Dat geeft als muzikant en majorette altijd een goed gevoel.

De optredens werden ook goed gewaardeerd door dit publiek en ook de instructie was erg tevreden over de uitvoering. Het was weer gezellig

Enkele liveopnames kunt u vinden op de Facebookpagina. De foto's van de middag ziet u al hier op de site de foto's van het concert komen er zo snel mogelijk aan.


Dankzij de statiegeldactie van Coop Zegveld Bremmer kunnen we €640,00 bijschrijven aan onze rekening.

 

Iedereen die hieraan heeft bijgedragen:

DANK U WEL!!!


2018

Welkom in het nieuwe jaar.

Ook in het jaar 2018 kunt u op diverse datums en tijdens diverse gelegenheden weer volop genieten van onze vereniging. 

Houdt onze agenda op de site en Facebook in de gaten!