Nieuws

Rabo Fietstocht 9 juni 2018

 

Fiets mee en spek de kas van onze vereniging!

 

Op zaterdag 9 juni vindt de vijfde Rabo Fietstocht plaats. Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken.

 

Een sportieve manier van sponsoren!

Verenigingen, stichtingen en scholen kunnen wederom hun kas spekken door mee te doen aan de Rabo Fietstocht.

Vast bedrag voor elke deelnemer

Onze vereniging heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer de lokale vereniging, stichting of school waar hij of zij voor fietst. Onze vereniging heeft deelnemersnummer 162. Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (12 km = € 7,50, 30 km = € 15,- en 100 km = € 35,-) op de bankrekening van onze vereniging. Dit bedrag zet natuurlijk niet zo veel zoden aan de dijk, maar hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan oplopen tot maximaal € 1.500,- Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc. zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!

Routes door het Groene Hart

Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. We mogen zelf kiezen welke route we fietsen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als u geen geoefend fietser bent. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee keer dit bedrag. Dit jaar is er weer een speciale gezinsroute van 12 kilometer. U kunt starten tussen 9.00 en 14.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: Rabobankkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het Kerkplein in Kockengen. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te eten.

 

Fiets ook mee!

Heeft u er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging:

dat is de Rabo Fietstocht. U doet toch ook mee?


zaterdag 7 april

Dat was een drukke dag zeg..

's Middags tussen 14:00 en 14:30 heeft een groep muzikanten de lopers van het  "Rondje Zegveld" een hart onder de riem gestoken door een muzikale bijdrage te leveren op de hoek Rondweg/Middenweg.

Daarna was het tijd om de zaal op te bouwen voor het concert van die avond. 

Om 16:00 was het tijd om wat dingen met elkaar door te nemen zodat we op de avond niet voor verrassingen kwamen te staan.

En dan.. het Voorjaarsconcert. Wat een goede opkomst, alle stoelen waren bezet. Dat geeft als muzikant en majorette altijd een goed gevoel.

De optredens werden ook goed gewaardeerd door dit publiek en ook de instructie was erg tevreden over de uitvoering. Het was weer gezellig

Enkele liveopnames kunt u vinden op de Facebookpagina. De foto's van de middag ziet u al hier op de site de foto's van het concert komen er zo snel mogelijk aan.


Dankzij de statiegeldactie van Coop Zegveld Bremmer kunnen we €640,00 bijschrijven aan onze rekening.

 

Iedereen die hieraan heeft bijgedragen:

DANK U WEL!!!


2018

Welkom in het nieuwe jaar.

Ook in het jaar 2018 kunt u op diverse datums en tijdens diverse gelegenheden weer volop genieten van onze vereniging. 

Houdt onze agenda op de site en Facebook in de gaten!