Nieuws

Goed Nieuws

Goed nieuws, slagwerkgroep en fanfare mogen de repetities weer hervatten, uiteraard onder de geldende maatregelen zoals afstand houden, handen desinfecteren etc. etc. Mocht je klachten hebben dan graag afmelden en thuisblijven.

 

We gaan weer beginnen op donderdag 27 mei. Tot snel dus en vergeet niet voor die tijd nog even te oefenen, instrument en muziek te checken....


Grote clubactie

Kunst na Arbeid Zegveld gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

 

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor de nieuwe majorettepakjes voor onze enthousiaste meisjes en meiden. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

 

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. 

 

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.


Afgelopen donderdag werd er geen muziek gemaakt bij KNA of het moeten de sjoelstenen geweest zijn. We hadden een gezellige nieuwjaarsborrel gepland staan waar helaas niet iedereen bij aanwezig was.


Dat was een geslaagde avond, met veel enthousiaste optredens van leerlingen met veel en weinig ervaring. Een optreden van een meisje op trompet die pas een paar maanden les heeft gehad. Knap gedaan met wat hulp van Renata. Uiteraard kwamen ook de blokfluiters aan bod onder leiding van deze zelfde Renata, die daarnaast ook de leiding had over de jeugdblazers. Deze laatste waren aangevuld met wat genoemd werd de grote kinderen.

De majorettes deden leuke shows op muziek van onder andere kinderen voor kinderen. De show met de cowboy werd enthousiast onthaald door de vele papa's, mama's, opa's, oma's en verdere familie in het publiek. 

Voor de voorzitter (Klaas) waren deze avond twee taken weggelegd, namelijk het aan-elkaar-praten van de avond en het dirigeren van de jeugdslagwerkgroep. Ook deze leden gaven alles om er geslaagde optredens van te maken. 

De avond werd afgesloten met een optreden van de majo's en jeugdblazers die samen de Cupsong ten gehore brachten. 

 

Ik kan wel zeggen dat het een zeer geslaagd uur was, wie weet voor herhaling vatbaar....


Wij zijn op zoek naar jou!

Vanaf 6 jaar mag je bij ons op majorette les komen.

Vind jij dit leuk?

Of wil je een keer komen kijken of je het leuk vindt?

 

Kom eens langs 

 

Wie           : Muziekvereniging Kunst Na Arbeid

Wat           : Open avond majorette

Waar         : De Milandhof, Sporthal

Wanneer   : donderdag van 18.15 – 19.00 uur

 

 

We zien uit naar jouw komst!

 

Voor meer informatie en aanmelden:

Saskia Oskam 06-10448180

saskia-oskam@hotmail.com 

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij tussen de 8 en 88 jaar en bespeel je een instrument?

Of lijkt het je leuk om een slagwerk- of blaasinstrument te leren bespelen?

 

Kom eens langs

 

Wie          : Muziekvereniging Kunst Na Arbeid

Wat          : Muziek (leren) maken

Waar        : De Milandhof,  ingang Meijezaal

Wanneer  : donderdagavond

 

We zien uit naar jouw komst!

 

Voor meer informatie:

Claudia van Nieuwkerk 06-30440337 bestuur.kna@gmail.com Dankzij de statiegeldactie van Coop Zegveld Bremmer kunnen we €640,00 bijschrijven aan onze rekening.

 

Iedereen die hieraan heeft bijgedragen:

DANK U WEL!!!